Magazin > VIP
91 ogledov

Grega iz Big Brother med počitnicami bežal na recepcijo

grega kobale
1/6
Osebni arhiv
Grega Kobale, ki smo ga lahko spremljali v šovu Big Brother, je bil na počitnicah na Malti, kjer je imel bližnje srečanje s panično in golo Britanko.

Grega si je po napornem letu privoščil enotedenske počitnice na Malti. "Moja želja je bila, da bi na potovanje šel s svojim fantom, ampak je imel žal službene obveznosti, tako da sem šel s svojo dolgoletno prijateljico Mašo. Že doma sva si naredila načrt, kaj si bova na Malti ogledala.. Najin hotel se je nahajal v čudovitem mestu Bugibba, ki se nahaja na severovzhodu otoka,“ je za Žurnal24 povedal Grega in dodal, da je s prijateljico obiskal tudi mesto Marsaxlokk in tudi dva prelepa otoka, Comino in Gozo. "Na Gozi sva videla sloviti "Azure window", kjer so snemali serijo Igra prestolov. Obiskala sva tudi srednjeveški mesti Mdina in Rabat ter si ogledala Popeye Village. In Valeto."

Simpatični mladenič pravi, da je na otoku zelo užival, razkril pa nam je tudi anekdoto. "Ura je bila 2:35, ko je naenkrat začel tuliti požarni alarm. Z Mašo nisva vedela, kaj se dogaja. Potrebovala sva pet minut, da sva prišla k sebi in dojela, da slišiva požarni alarm. Panično sva se oblekla in stekla do recepcije, kjer je stala neka gola punca. Ko smo izvedeli, da je bil lažni alarm si je ženska končno prekrila spolovilo in se začela dreti: 'Kako si drznete? Gola sem! Je*** bedaki. Kako si drznete?' Umiral od smeha.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.