Magazin > VIP
15340 ogledov

Čeglaj o Lari: Študirati bi jo moral 16 let, da bi vedel, kaj ji v glavi dogaja

gregor čeglaj youtube
Nekdanji sanjski moški Gregor Čeglaj o tem, zakaj je "odrezal" Laro Mlaker.

Blaža Kričeja Režka je zanimalo, kaj se je dogajalo med Laro Mlaker in Gregorjem Čeglajem. Lara je namreč nastopila že v lanski sezoni, a je morala šov zapustiti že po prvi ceremoniji vrtnic. Z Gregorjem se je namreč eno leto pred snemanjem spoznavala, nato pa jo je "ghostal".

"Nisva bila kompatibilna, zato sva se nehala družiti. Ima zelo zelo neprijetno življenje - za moje pojme. Nočem o tem govoriti, nočem je blatiti. Želim ji vse najboljše. Tako se obnaša, ker ima stvari, ki jih mora razrešiti. To sem hitro videl in zato hitro odrezal," je v videu, ki ga je objavil na svojem kanalu na YouTubu, razložil Čeglaj in povedal zgodbico o Lari: "Prišla je k meni domov. S prijateljem in njegovo punco smo šli do Portoroža, kjer smo se srečali še s štirimi prijatelji in skupaj preživeli sobotno popoldne. Prišla sva nazaj domov in rekla je, da se v tem trenutku še ni pripravljena pogovarjati z mojimi prijatelji. Mi pa že ves dan skupaj ... Malo je bila čudna. To punco bi moral študirati 16 let, da bi vedel, kaj ji v glavi dogaja."

Gregor je tudi razkril, da ji je lani želel narediti reklamo. Za kamerami se je bil pripravljen z njo pogovoriti in jo pustiti v šovu. "Si najlepša punca v šovu. POP TV potrebuje tako punco ... da je vsaj ena malo lepa. To sem grdo rekel. Da je ena pač res lepa, da izstopa. Lara je v moji oddaji izstopala na deset," je dejal. A ker producentom ideja, da njunega pogovora ne smejo snemati, ni bila všeč, je morala Lara oditi. 

 

 

Komentarjev 3
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 20:56 28.november 2022.

    Tale fant ima pa hude psihične težave in mediji mu kaj dosti ne pomagate s tem, da vsako njegovo nebulozo spravite v javnost.

  • leonardo 11:47 28.november 2022.

    Oh Čeglaj, ti bi moral študirati še kaj več kot 16 let, da bi sploh spoznal svojo glavo!

  • Svobodnež 09:01 28.november 2022.

    Se vam ne zdi, da je že čas nehati pisati nebuloze o nekem Čeglaju?