Magazin > VIP
5275 ogledov

Gregor Čeglaj se je v videu lotil Anje in Kaje

gregor čeglaj Tik Tok
Anja ne ve, s čim sta se mu zamerili.

Nekdanji kandidatki šova Sanjski moški, Anja Širovnik in Kaja Casar, sta se pred kratkim mudili v Parizu, od koder sta oboževalce razvajali s prelepimi fotografijami in videi. To ni ostalo prikrito Gregorju Čeglaju, ki se je na njun račun pošalil.

V zgodbi na Instagramu je sicer razložil, da se je z dvema posnetkoma odzval na njune objave o njem. Pravi, da se v videih nikoli ne bi norčeval iz drugih. "Vsi, ki me spremljate, vsaj šest mesecev dobro veste, da nisem niti enega samega storyja objavil o nobenem. Pa sem bil deležen milijon grdih komentarjev in zgodbic. Da pa se iz mene norčujeta 2 osebi, ki sta zaradi mene tukaj, kjer sta #neprecenljivo,“ je zapisal Poptevejev Sanjski moški in dodal, da se jima opravičuje, če ju je užalil, ko je ocenjeval njun videz. 

"Ne vem, kaj je mislil. Lahko, da je bil kak tiktok in da je slučajno naletel nanj. Misli, da se svet vrti okoli njega. Nič specifično o njem nisva posneli ali se iz njega delali norce. Tudi označevali ga nisva ali omenjali,“ je za Žurnal24 o Gregorjevih besedah povedala Anja. 

@gregorceglaj

##duet with @anjasirovnik I'm SO cute ✌🏻😊 ##influencerka ##influencerka_da_budem ##paris ##velenje ##slovenia

♬ original sound - Celybird

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.