Magazin > VIP
111 ogledov

Gregor iz Kmetije: "Oče me nikoli ni stisnil k sebi"

gregor Planet TV
Sedaj že nekdanji tekmovalec šova Kmetija: Nov začetek Gregor o svojem težavnem odnosu z očetom.

Gregor Češarek, ki smo ga spoznali v šovu Kmetija: Nov začetek, je ponosni očka štirih otrok, ki od svojega naraščaja zahteva, da se najprej posveti šolski obveznostim in pospravljanju, šele nato pa zabavi.

Pravi, da so ravno otroci tisti, ki iz njega privabijo njegovo nežnejšo plat, četudi sam ne prihaja iz srečne družine. Njegova starša sta se razšla, ko je bil še otrok. Z očetom tako ni v najboljših odnosih, in to že od nekdaj. "Kot otrok sem pri njem preživljal počitnice. Nikoli me ni stisnil k sebi. Od mojega 12-leta dalje od njega nisem dobil nič, niti za rojstni dan. Ko me je poklical, se mi je lagal, da nima denarja. On ima še dva otroka, ki od njega dobita vse. Imata novo stanovanje, ves čas nekaj opremljajo … To mu zelo zamerim,“ nam je zaupal Gregor. Na vprašanje, zakaj njegov oče med otroki dela takšne razlike, pa je odgovoril: "Ne vem, morda nanj pritiska žena.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.