Magazin > VIP
130 ogledov

Gregor Kožar se je razšel z dekletom

Gregor Kožar, Gostilna išče šefa POP-TV-2
Gregor Kožar, pred kratkim izpadli tekmovalec šova Gostilna išče šefa, se je po slabem letu razmerja razšel s svojim dekletom.

Simpatični natakar Gregor nam je zaupal, da se je z dekletom razšel po slabem letu razmerja, tik preden je vstopil v šov, saj v življenju nista imela skupnih ciljev. Sam si namreč vseskozi rad postavlja nove izzive in kot svojo idealno partnerico v prvi vrsti vidi osebo, ki ga bo podpirala, imela podobne vizije kot on sam in s katero bo lahko "dihal skupaj.“

"Sva največja zaupnika“

"Želel bi si, da bi se moja potencialna partnerica ujela z mojo sestro dvojčico Klavdijo, to bi mi pomenila največ. Sva namreč največja zaupnika, najraje grem z njo na kavo, kjer podeliva vse pripetljaje iz najinih osebnih življenj,“ nam je še razkril 22-letnik. Vrnil se je v gostilno Ribnik, kjer trenutno dela kot natakar, kamor pa je doprinesel tudi svoje sveže pridobljeno kuharsko znanje, ki ga je pridobil v šovu Gostilna išče šefa.

Komentarjev 1
  • tecumseh_1975 08:38 22.oktober 2015.

    ja, ja ... samo čakajo punce na takele limone ki vse kar se zgodi takoj nese na ušesa sestri. Zelo zdrav odnos... Stari moij, počas bo cajt da potegneš sestrin jošk iz ust in greš na svoje. Tud če je dvojčica.