Magazin > VIP
95 ogledov

Gregor Trebušak pristal v mavcu

"Tudi njej ni lahko, a očitno ji je malo lažje kot meni, glede na medijski linč, Žurnal24 main
Urednik in voditelj informativne oddaje Svet na Kanalu A Gregor Trebušak se je pri športu poškodoval.

Voditelj in urednik Gregor Trebušak je imel manjšo nezgodo. Pri igranju hokeja je padel in si zlomil komolec. "Zadnjič sem s svojo ekipo igral hokej. Na tleh je bilo zelo vlažno, ker je bilo za ta letni čas pretoplo. Zelo je drselo, ampak smo vseeno šli igrat hokej z rolerji. Padel sem, se ujel na roko in si poškodoval komolec. Na začetku boli, potem pa je bolje. Mi gre pa mavec na živce. Danes imam pregled in bom izvedel, ali se v redu celi in kdaj mi ga snamejo," je povedal.

Trenutno je na bolniškem staležu. "Doma sem en teden in moram počivati, da ne obremenjujem roke."

Na vprašanje, ali ima pri vsakdanjih opravilih kakšne težave, pa je povedal: "Težko si sam pripravim hrano, že kruh je težko narezati, potrebujem dve roki (smeh). Vsak je bil v življenju tako ali drugače polomljen, jaz sem bil že trikrat in vem, kako je to. Lahko pa se normalno umivam, saj je cela roka gibljiva."

Bo pa Trebušak, znan kot velik deloholik, že jutri šel v službo. "Tudi če bo imel mavec, grem v službo. Oddaje ne bom vodil še kakšen teden, nadomeščala me bo Nuša Lesar, kolikor dolgo bo pač treba. Dolgčas mi je doma, sem pogledal že vse nadaljevanke," je še povedal v smehu.

Komentarjev 2
  • Veteran 20:07 05.november 2013.

    Sem mislil, da mu je mikrofon padel na nogo!?

  • jocif 14:49 04.november 2013.

    Ja, pri hokeju rado drsi...