Magazin > VIP
89 ogledov

Gregorja iz Big Brotherja vrgli iz stanovanja

Gregor Facebook, Big Brother Slovenija
Gregor, ki smo ga spoznali v hiši Big Brother, si mora poiskati nov dom. Njegove cimre so ga namreč vrgle iz stanovanja.

V stanovanju v Ljubljani je Gregor živel s fantom in tremi dekleti. Punce, tako trdi nekdanji tekmovalec Big Brotherja, niso mogle sprejeti, da se je prijavil v šov, zato naj bi ga pred dvema tednoma vrgle iz skupnega gnezda. "Ko sem bil v hiši, so imeli finančne težave, pri katerih jim nisem mogel pomagati. Nastale so zamere, saj mojega odhoda v šov niso mogle sprejeti,“ je povedal Gregor, ki je sedaj prvič v treh letih ločen od svoje velike ljubezni. "Moj fant se z njihovo odločitvijo ni strinjal. Ni nama prijetno. Sedaj iščeva enosobno stanovanje, v katerega bi se lahko skupaj preselila.“

Gregorja je pod streho vzel prijatelj. "V takšnih situacijah spoznaš, kdo so tvoji prijatelji. Z dekleti sem prekinil stike. Šokiran sem. Iz stanovanja me je namreč vrgla fantova dolgoletna prijateljica. Bili smo več kot samo sostanovalci,“ je za naš portal še povedal Grega.

Komentarjev 3
  • brencl47 09:45 07.julij 2016.

    Pa kaj je to važno - komu mar! Če ni pomembnejših novic, pa vseeno ni treba trošit prostora za vsako bedastočo!

  • Lavdan 15:28 06.julij 2016.

    Če bi se ukvarjal s poštenim delom, bi bilo drugače.Mediji oz. sploh televizija idealizirate neke realityje, ki so podn od podna in mularija že več ne zna ločiti kaj je prav in kaj ne.

  • Avatar skeptik
    skeptik 14:06 06.julij 2016.

    NOVICA DNEVA.