Magazin > VIP
1525 ogledov

Grimase: Takole se je znana voditeljica norčevala iz Joaquina Phoenixa

wendy williams
1/5
Profimedia
Po javnem ogorčenju se je opravičila.

Televizijska voditeljica Wendy Williams se je v svoji oddaji norčevala iz Joaquina Phoenixa oziroma iz njegove brazgotine, ki mu je ostala po operaciji zaradi razcepljene ustnice. 55-letnica je izjavila, da se ji zdi zvezdnik "privlačen na nenavaden način“ in s prsti dvignila svojo zgornjo ustnico, da bi gledalcem pokazala, kako je videti "zajčja ustnica“, prirojena razvojna nepravilnost ustnice in čeljustnega grebena oziroma trdega in mehkega neba.

Gledalci so bili nad njenimi grimasami šokirani. Oglasila se celo pevka Cher, ki je Wendy podučila, da se očitno ne zaveda, kaj otroci, ki so se rodili z razcepljeno ustnico, prestajajo. "Več kot 20 operacij, preden vstopijo v najstniška leta. Večino časa so v bolečinah, strah ji je, a nikoli ne izgubijo upanja, da bodo nekoč videti normalno,“ je napisala in dodala: "Če bi te mama videla, bi jo bilo sram. Moja mama me je učila ljubiti in pomagati ljudem, ki so v bolečinah.“

Oglasil se je tudi kanadski igralec nogometa Adam Bighill, ki se je rodil z razcepljeno ustnico, tako kot tudi njegov sinček Beau. Bighill je objavil malčkovo sliko, ob kateri je zapisal, da je danes njegov „veliki dan“, saj bo šel na operacijo ustnice.

Na ta zapis na Twitterju se je Williamsova odzvala in se opravičili ter razglasila, da bo njena oddaja Bighillovemu sinu v čast organizaciji, ki pomaga ljudem s to prirojeno napako, darovala denar.

Že poznate norčije na portalu Joonglaa? Poglej video!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.