Magazin > VIP
129 ogledov

Grozi ji zaporna kazen

Nataša Hegel
1/4
Saša Despot
Danes se je pred okrajnim sodiščem zaradi kazenske ovadbe znašla Nataša Hegler, javnosti znana kot Nana Zeneli.

Pred okrajno sodnico Metko Popivoda je danes stopila razvpita pisateljica in novinarka Nana Zeneli, in sicer zaradi krive ovadbe, ki jo je leta 2011 podala zoper nekdanjega moža Gene Zeneli.

Nana, danes Nataša Hegler, je bivšega moža lansko leto prijavila zaradi nasilnega dejanja, pred preiskovalno sodnico pa kasneje obtožbe ovrgla, zaradi česar jo je danes doletel predobravni narok in narok za izrek kazenske sankcije ali glavne obravnave.

 

Solz le za odtenek

Nataša se je pred sodnico izrekla, da ni kriva, zato se bo primer nadaljeval na glavni obravnavi, ki bo predvidoma spomladi. Najvišja predvidena kazen za krivo ovadbo je dveletna zaporna kazen. Po neuradnih podatkih pa smo izvedeli, da zaporna kazen Nane ne bo doletela, saj v preteklosti še ni bila kaznovana.

Po naroku nam je Nana zaupala: "Takrat sem se zatekla na policijo, ko sem se umirila, pa sem dojela, da ni šlo za nasilno dejanje, temveč za grdo ravnanje. Zakon to obravnava precej drugače. Ko se stvari umirijo, ko prespiš in premisliš, ti je žal, da si se obrnil na policijo. Če bi takrat imela ob sebi človeka, ki bi me pomiril, tega v dobro otrok in družine ne bi naredila. Vendar se je takrat tako zgodilo in tega ne morem spremeniti. Po ovadbi sem šla k preiskovalni sodnici in ovrgla vse, kar sem rekla. To lahko obravnavate kot laž, vendar sem le želela zavarovati družino. Rada bi, da se stvar umakne. Če bom zaradi tega kaznovana, pa bom. Tožilka, po drugi strani, očitno ne želi, da se take stvari umaknejo in da je v družini mir. Tako pač je v naši Sloveniji."

Nana in Gena pa sta po letu ločitve ponovno našla skupno pot, saj je bil ravno Gena tisti, ki je Nataši stal ob strani med petmesečnim zdravljenjem. Nataša, ki je raka uspešno premagala in vmes napisala celo knjigo Kaznovana za posilstvo, še pravi, da se želijo z družino v bližnji prihodnosti preseliti v Avstrijo, saj v Sloveniji ne vidi prihodnosti.

Komentarjev 5
  • anicaanica 08:51 05.januar 2013.

    Kaj tebe sploh briga za kao neke afere??

  • sintesi 22:04 29.december 2012.

    mir???njej? njej ki se je vedno umešavala v življenja drugih, od kdaj pa živiš v sloveniji, si pozabila koliko afer je imela, tisti njen plesoči klovn pa prav tako, upam da res zgineta v avstrijo.....samo tam bo treba delat in ...prikaži več šiptarji tam bolj kot ne poskakujejo v ritmih naročil sladoleda kot pa učenja plesa

  • saramara 13:55 29.december 2012.

    Ne bi bila ne prva in ne zadnja pretepena zena, ki je ovrgla obtozbe proti mozu.Sicer le onadava vesta kaj se je dogajalo, ampak ce mu je ze dala drugo sanso, ker upa, da bo tokrat drugace, naj ...prikaži več bo le-ta tudi zadnja. Prvic ko bo moz spet nasilen : adijo, kufre pred vrata in prijavo na policijo.