Magazin > VIP
18 ogledov

Grozil hčerki, da jo bo ubil

O. J. Simpson Reuters
Slavni zapornik O. J. Simpson se je nedavno zapletel v hud spor s svojo hčerko Arnelle, kateri naj bi celo zagrozil, da jo bo ubil.

"Ubil te bom! Če bi te dobil v roke, bi ti zlomil vrat!" To so bile besede, ki naj bi jih O. J. Simpson izrekel svoji hčerki Arnelle, poroča ameriška spletna stran The Enquirer. Razlog, zakaj je gospod Simpson tako znorel, je brezglavo zapravljanje hčerke. Ta na mesec zapravi prav vso očetovo pokojnino v višini 25 tisoč dolarjev (približno 19 tisoč evrov), pri tem pa je pozabila na plačevanje stroškov za družinsko hišo na Floridi. Zdaj jim grozi odvzem hiše, saj Arnelle kar dve leti ni plačevala stroškov.

Zaupal ji je

O. J. je zato razumljivo jezen na svojo najstarejšo hčer, ki je bila nekoč njegova najljubša. Prav zato ji je pred odhodom v zapor zaupal upravljanje z denarjem, saj je bil prepričan, da bo dobro opravila svoje delo. Namesto tega pa je 43-letnica na njegove stroške živela kot kraljica. Privoščila si je obleke najdražjih znamk, hodila na luksuzna potovanja ter si privoščila divje zabave in popivanja. "Vse, kar počne, je to, da pije vodko. Privošči si jo tudi za zajtrk! Poleg tega je zasvojena z nakupovanjem, zelo rada razvaja tudi svoje prijatelje, najraje pa jih vozi na drage večerje," je razkril vir in dodal, da se Arnelle prav nič ne vznemirja zaradi stroškov in hipoteke. "Očka se tako ali tako ne bo nikoli vrnil iz zapora," naj bi dejala svojim prijateljem.

Morda se res ne bo vrnil, lahko pa doseže, da ne bo več imela dostopa do njegovega denarja, saj lahko tudi iz zapora sam upravlja s svojim premoženjem. Z odvetnikom se že dogovarja, da bi naredil ta korak.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.