Magazin > VIP
22 ogledov

Grozne govorice

Lindsay je spet v težavah. Žurnal24 main
Na Twitterju očeta Lindsay Lohan je pisalo, da se je LiLo okužila z virusom HIV.

Oboževalci igralke Lindsay Lohan so pred kratkim doživeli šok. Na Twitterju njenega očeta je namreč pisalo, da je imela LiLo pri 17 letih afero z glasbenim producentom Tommyjem Mottolo in se okužila z virusom HIV.

Na srečo je vest napačna. Neznanec je namreč vdrl v račun Michaela Lohana in si privoščil grozljivo šalo. Michael je že sporočil, da je nepridiprava prijavil policiji. 

Celo ime naj bi jim že posredoval. Oče Lohan namreč meni, da je govorico objavil bloger Perez Hilton, ki je na svoji strani objavil posnetek zapisa na njegovem Twitterju. "Perez, nehaj povzročati težave. Gnusiš se mi. Čaka te pekel. Ti si tisti, ki bo zbolel za aidsom. Vsi vemo, da vdiraš v tuje račune in si izmišljuješ zgodbe,“ je zapisal Michael Lohan.

To sicer ni prvič, da so se na spletu pojavile tovrstne govorice. Med drugim je na forumih pisalo, da med nami ni več Toma Hanksa, Toma Cruisa in Miley Cyrus.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.