Magazin > VIP
23 ogledov

Grožnje s smrtjo zaradi Kateinih golih fotk

Closer, Kate Middleton Reuters
Direktorica francoske revije Closer Laurence Pieau je po objavi spornih fotografij Kate Middleton zgoraj brez prejela več groženj s smrtjo.

V uredništvu časnika Closer, ki je prvi objavil fotografije soproge britanskega princa Williama, Kate Middleton zgoraj brez, so za francosko tiskovno agencijo AFP potrdili, da so po objavi fotografij prejeli več kot 300 žaljivih elektronskih sporočil, od katerih jih je več vsebovalo grožnje s smrtjo. Štirinajst elektronskih sporočil z najbolj nasilno vsebino, ki so bili naslovljeni na direktorice francoske revije, Laurence Pieau, so danes izročili policiji. V enem so ji grozili, da "ne bo nikoli imela miru", poroča AFP.

Po Closerju so fotografije, posnete med počitnicami kraljevega para na jugu Francije, objavile še italijanska revija Chi in irski Daily Star ter tabloida na Danskem in Švedskem. Francosko sodišče je na zahtevo para že razsodilo, da mora revija Closer izročiti vse fotografije, na katerih se Kate sonči samo v spodnjem delu bikinija. Hkrati je sodišče reviji prepovedalo nadaljnjo objavo ali prodajo omenjenih fotografij. Sprožilo je tudi sodno preiskavo o tem, kako so bile fotografije pridobljene. Revija Closer je sicer zatrdila, da ni lastnica fotografij in da jih je kupila samo za ekskluzivno prvo objavo. Ni pa želela povedati, od koga so kupili fotografije in kdo jih je posnel.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.