Magazin > VIP
30 ogledov

Guns N' Roses ujezili fane

(Foto: EPA)
1/2
Žurnal24 main
Axl Rose je prekinil koncert, ker so razočarani obiskovalci na oder metali steklenice.

Koncert skupine Guns N' Roses v Dublinu se je zelo hitro, predvsem pa žalostno končal. Med izvajanjem pesmi Welcome To The Jungle je na oder priletela steklenica. Pevec skupine Axl Rose je prekinil nastop in obiskovalcem zagrozil, da bodo odšli, če na oder pade še kakšna reč. "Radi bi ostali. Si to želite tudi vi?" je vprašal Rose in odgovor je čez nekaj trenutkov tudi dobil – v obliki steklenice. Skupina je nato res zapustila oder.

Zakaj so bili obiskovalci tako neusmiljeni?
Kot so pozneje povedali fani, je skupina pošteno zamujala. Brez opravičila so stopili na oder in začeli z nastopom, kar jih je še bolj ujezilo. Potem ko je skupina zapustila dvorano, je na oder prišla predstavnica organizatorja in občinstvo poskušala pomiriti z lažjo, da imajo tehnične težave, ki jih bodo takoj odpravili, in da bodo skupino poskušali zvleči nazaj na oder. Nato so nenadoma prižgali luči in ljudje so začeli zapuščati dvorano. Skupina se je na oder menda vrnila čez eno uro, a obiskovalcev, ki so zapustili dvorano, niso več spustili na koncert.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.