Magazin > VIP
15 ogledov

Gwen varal s Courtney Love

Courtney je brez dlake na jeziku razkrila Gavinove spolne skrivnosti. (Foto: Fly Žurnal24 main
V javnosti so se pojavile govorice, da naj bi se Courtney Love zapletla v razmerje s poročenim moškim. Novica pa niti ne bi bila zanimiva, če ne bi bil ta poročeni moški mož Gwen Stefani.

Courtney Love je med nedavnim intervjujem razkrila, da je nekoč sanjarila o poroki z Gavinom Rossdaleom, ki je že osem let srečno poročen s pevko Gwen Stefani. Gavin in Courtney sta bila v devetdestih letih sicer par, njuno razmerje pa je trajalo vsega skupaj osem mesecev.

 

Razgaljeni Gavin

45-letna zvezdnica, ki se trenutno ukvarja s snemanjem biografije o svojemu pokojnemu možu Kurtu Cobainu, je med drugim razkrila, da Gavin sprva ni bil dober v postelji, a ga je Gwen naučila kar nekaj trikov. Brez dlake na jeziku je namreč razkrila, da sta bila ljubimca, ko je bil Gavin že poročen s slavno pevko.

 

"Gwen ve za naju in očitno mu je odpustila. A Gavin je ni prevaral le z mano, temveč je spal še z mnogimi drugimi," je priznala slavna vdova in dodala, da se z Gavinom še vedno privlačita.

 

Gwen se na Courtneyjino razkritje še ni odzvala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.