Magazin > VIP
43 ogledov

Gwyneth in Chris se ločujeta

Gwyneth Paltrow Chris Martin
1/3
Profimedias
Igralka Gwyneth Paltrow in pevec Chris Martin sta objavila, da se ločujeta.

Naznanilo o koncu zakona sta objavila na njeni spletni strani Goop.

Zapisala sta naslednje: "Z žalostnim srcem sporočava, da sva se odločila ločiti. Zadnje leto sva se močno trudila, malo skupaj, malo narazen, da bi videla, kaj je med nama, in sklenila, da bova, čeprav se še vedno zelo ljubiva, ostala narazen. Smo, kakorkoli, in vedno bomo družina, in na več načinov sva si bližje, kot sva si bila kdaj prej. V prvi meri sva starša dvema izjemno čudovitima otrokoma in prosiva, da se v tem težkem času upošteva njuna in najina zasebnost. Najino razmerje sva vedno ohranjala zasebno in upava, da bova zvezo in starševstvo lahko ohranjala zasebno še naprej."

Ob tem zapisu sta objavila svojo skupno fotografijo iz časov, ko sta bila srečna, in jo podpisala: "Z ljubeznijo, Gwyneth & Chris."

Par ima dva otroka, devetletno Apple in sedemletnega Mosesa. Spoznala sta se oktobra 2002, leto kasneje pa poročila. Šušljajo se je že, da se bo družina novembra lani vrnila v Veliko Britanijo, potem ko so kratkem čas živeli v Los Angelesu.

Kaj je pravi vzrok ločitve, ni znano, se je pa pred meseci vnela prava medijska vojna, ko so se začele pojavljati govorice, da je Gwyneth moža prevarala z odvetnikom Kevinom Yornom. Oba vpletena sta afero zanikala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.