Magazin > VIP
38 ogledov

Gwyneth je mislila, da ne bo preživela

Gwyneth Paltrow EPA
Igralka Gwyneth Paltrow obžaluje odločitev, ki jo je sprejela lani.

Gwyneth Paltrow se je lani razšla s pevcem skupine Coldplay Chrisom Martinom, s katerim sta bila skupaj več kot deset let. V intervjuju za Harper's Bazaar je priznala, da ima o njuni odločitvi občasno pomisleke. "Seveda vsake toliko pomislim, da bi bilo bolje, če bi ostala poročena, kar si tudi otroci vedno želijo. A uspelo nama je utrditi prijateljstvo, tako da sva si resnično blizu," je dejala. Par tako živi v isti ulici in skupaj praznuje zahvalni dan in božič.

Igralka priznava, da jo je zveza z Martinom rešila. Malo preden sta postala par, ji je umrl oče. Martin ji je skozi težke trenutke stal ob strani in jo po njenih besedah rešil. "Mislim, da bi nekako umrla, če ga ne bi takrat srečala. Počutila sem se, kot da bom umrla od žalost. Spomnim se neke noči, ko sem se zbudila in počutila, kot da doživljam srčni napad. Ležala sem na tleh stanovanja v Londonu in si mislila, da ne bom preživela. Preprosto me je dvignil s tal in bil tako ljubeč in potrpežljiv ves čas mojega žalovanja."  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.