Magazin > VIP
32 ogledov

Gwyneth leta poniževala in zmerjala moža

Gwyneth Paltrow Chris Martin FameFlynet
Potem ko sta Gwyneth in Chris pred dobrim tednom sporočila, da se po desetih letih zakona ločujeta, zdaj na dan prihaja vse več podrobnosti in skrivnosti, zakaj sta se razšla.

Tuji mediji poročajo, da naj bi bila za ločitev v veliki meri kriva Gwyneth, ki je svojega moža Chrisa dolga leta nadzorovala in ga poniževala. Glasbenik naj bi imel ves čas občutek, da živi z "ukazovalno učiteljico ali strogo trenerko", je za revijo Us Weekly povedal vir in dodal, da je bilo na njenem dnevnem redu tudi zmerjanje. "Velikokrat se je razjezila nanj in mu govorila, da je kreten. Dolgo sta se prenašala, a dejstvo je, da je obsedena z nadzorom. Chris tega ni mogel več prenašati."

In Gwyneth je menda hotela nadzorovati čisto vse, vključno s prehrano celotne družine. Vsem, tudi otrokoma, je odredila posebno dieto, ki je vključevala minimalen vnos ogljikovih hidratov in povsem izključevala gluten, zaradi česar so čutili prav posebno lakoto. O tem smo pisali pred dobrim letom. "Nista se mogla strinjati glede starševstva," je še pojasnil vir. Gwyneth je vestno skrbela za to, da se hčerka Apple in sin Moses nista niti dotaknila smokijev, Chrisa pa to ni motilo.

"Nič drugačna ni kot druge mame"

A menda ni vse tako grozno, saj se je oglasila še ena prijateljica para, ki je stopila v bran 41-letni igralki. Ta pravi, da je Gwyneth takšna, kot vse druge mame, in nič bolj stroga, ter da je napetost med zakoncema začela naraščati takrat, ko sta živela v Londonu, saj tega mesta Gwyneth menda ne mara. Sčasoma sta postala zgolj prijatelja in takrat so se začele tudi govorice o varanju. Chrisa so začeli povezovati s Kate Hudson, Kate Bosworth in Alexo Chung, Gwyneth pa z milijarderjem Jeffreyjem Sofferjem in odvetnikom Kevinom Yornom.

Dolga leta sta si dajala veliko svobode, a tako nista več mogla naprej, zato sta v marcu sporočila, da se ločujeta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.