Magazin > VIP
34 ogledov

Gwyneth nori zaradi Jennifer

Gwyneth Paltrow Žurnal24 main
Gwyneth Paltrow nad novo ljubeznijo svojega nekdanjega moža ni prav nič navdušena.

Čeprav sta se igralka Gwyneth Paltrow in pevec skupine Coldplay Chris Martin razšla v prijateljskih odnosih in sta oba v novih zvezah, se zdi, da zakonca še nista vsega razčistila. Težave naj bi sicer imela le Gwyneth, ki ji gre Jennifer Lawrence, s katero je Martin v zvezi že dva meseca, močno na živce.

Ko ji je Chris omenil, da bo otroka, 10-letno Apple in 8-letnega Mosesa, predstavil Jennifer, je Gwyneth menda znorela. "To se še en bo tako hitro zgodilo. Gwyneth želi, da Chris s tem počaka, ker ni prepričana, da bo zveza dolgo trajala,“ je povedal vir.

Težava pa ni le v tem, da je zveza še sveža, ampak tudi v mladi oskarjevki. Ko se je razvedelo, da so Jenniferine gole fotografije prišle v javnost, se je Gwyneth ustrašila za svoj dobri sloves in za svojo kariero. Chrisu naj bi takrat povedala, da jo njegova nova zveza spravlja v zadrego.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.