Magazin > VIP
19 ogledov

Gwyneth o svojih čudnih romancah

Gwyneth Paltrow Žurnal24 main
Gwyneth Paltrow je svoji nekdanji zvezi z Bradom Pittom in Benom Affleckom označila za čudni, o svojem prodoru v Hollywood pa je povedala, da ji potkljub slavnim staršem ni bila gladko tlakovana.

Gwyneth Paltrow je danes sicer srečno poročena z britanskim rokerjem Chrisom Martinom, s katerim ima tudi dva otroka, šestletno Apple in štiriletnega Mosesa, nekoč pa je bila ena najbolj zaželenih lepotic, ki je bila v zvezi tako z Bradom Pittom kot tudi Benom Affleckom. Vendar je Gwyneth v intervjuju za ameriško oddajo svoje romance v poznih 90-ih označila za nekako čudne. "Nenavadno je bilo biti del javnega para." Tako zdaj s Chrisom dajeta več poudarka zasebnosti.

Poleg tega je razkrila, da njena hollywoodska pot ni bila preprosta, kljub dejstvu, da je hčerka igralke Blythe Danner in režiserja Brucea Paltrowa. Njena mama je izjavila: "Lahko bi plačali za vse in imeli razvajenega otroka. Vendar menim, da je res pomembno, da ljudje trdo delajo."  Gwyneth je povedala: "Rekla sem: Očka, ne morem ven na večerjo, ker nimam denarja. In on je rekel: Kadarkoli lahko prideš sem na večerjo, vendar ti ne bom dajal denarja za družabno življenje."

Igralka je spregovorila tudi o svoji poporodni depresiji po sinovem rojstvu: "Nočeš, da bi kdorkoli vedel, da si depresiven ali da jočeš ves čas. Tukaj je tisti sram do tega. Strašljivo je in ne počutiš se kot ti."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.