Magazin > VIP
706 ogledov

Gwyneth Paltrow: Ne boste verjeli, po čem dišijo njene sveče

gwyneth paltrow Profimedia
Razprodane so.

Igralka Gwyneth Paltrow je z izdelki in objavami na svoji spletni strani Goop že večkrat dvignila veliko prahu in nekajkrat razburila tudi zdravnike, ki so se ob njenih nasvetih verjetno najmanj trikrat prekrižali. 

Med drugim je ženske skušala prepričati, da je najboljša stvar, ki jo lahko naredijo za svoje spolno življenje, nakup jajca iz žada ali kremena, ki stane med 55 in 66 dolarjev. Ginekologinja Jen Gunter je predstavnice nežnejšega spola pred uporabo tovrstnih pripomočkov posvarila. "Ti kamenčki so porozni, zato nisem prepričana, kako dobro jih je mogoče po oziroma pred uporabo očistiti,“ je izjavila strokovnjakinja in dodala, da zaradi bakterij lahko pride do toksičnega šoka. Igralka je zdravstvene strokovnjake sicer že pred tem močno razburili, prvič, ko ni mogla  prehvaliti pelinovega parnega tuša za vagino, nato pa še, ko je trdila, da se lahko gripe znebiš z obiskom savne.

Njen novi podvig tokrat ni nevaren, se bo pa marsikdo zaradi njega prijel za glavo. Zvezdnica sedaj prodaja dišečo svečo Tako diši moja vagina z vonjem po nožnici, stane 75 dolarjev in je trenutno razprodana. Na njenem blogu so vonj sveče opisali kot "duhovit, krasen, seksi in čudovito nepričakovan“. Vonj je kombinacija geranije, bergamota, cedra in vrtnice.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.