Magazin > VIP
20 ogledov

Gwyneth povzročila eksplozijo žara

Gwyneth se je dobesedno igrala z ognjem. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Gwyneth Paltrow je med peko race eksplodiral žar. Na srečo jo je odnesla le z zažganimi obrvmi, del race pa je končal v bazenu.

Igralka Gwyneth Paltrow je priznala, da rada kuha, saj jo to sprošča. Vendar priznava tudi, da ni popolna kuharica, saj se ji včasih pripeti tudi kakšna nesreča. Med njimi je bilo tudi "roštiljanje" lani poleti.

"Lani sem kupila nov žar in se ga odločila preizkusiti na družinskem srečanju. Želela sem pripraviti pečeno raco, vendar je žar nenadoma eksplodiral in mi pri tem zažgal obrvi," je povedala Gwyneth in pojasnila, da je morala plamene pogasiti z gasilnim aparatom, del race pa je končal v bazenu.

Do eksplozije je prišlo zaradi njene napake. "Ko na žaru pečete raco, morate pod njo postaviti posodo, na katero se cedi maščoba. Vendar sem bila neumna in nisem videla, kako blizu ognja je ta posoda. Tako se je mast zažgala, žar pa je eksplodiral," je povedala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.