Magazin > VIP
36 ogledov

Gwyneth razkrila svoj recept za mačka

Pitje alkohola ji naslednje jutro ne povzroča večjih težav. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Gwyneth Paltrow, ki obožuje Guinness pivo in rdeče vino, le redkokdaj po noči pijančevanja naslednje jutro trpi za mačkom. Kaj je njen recept?

Gwyneth Paltrow je v intervjuju za revijo Closer razkrila, da obožuje pivo in črno vino, vendar na srečo naslednje jutro nima večjih težav z mačkom. 38-letna igralka trdi, da ima odličen recept za to. "Naslednje jutro se stuširam s hladno vodo, potem pa grem v savno. Čez dan pijem veliko vode. Pomaga pa mi tudi zeleni čaj," je pojasnila oskarjevka in mati dveh otrok.

Igralka, ki se je leta 2003 poročila s pevcem skupine Coldplay Chrisom Martinom je tudi povedala, da je veliko bolj zabavna, kot si ljudje mislijo. "Največja zabloda o meni je, da sem zapeta. Ne vem, zakaj ljudje tako mislijo, vendar upam, da če bodo gledali (serijo) Glee, bodo dobili drugačen vtis o meni," je povedala 38-letnica.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.