Magazin > VIP
30 ogledov

Gwynethino hčerko poklical Melona

Robbie Williams FameFlynet
Pevec Robbie Williams je razkril, da je na nedavni zabavi na svojem domu hčerko igralke Gwyneth Paltrow poklical Melona. Deklici je sicer ime Apple (Jabolko, op. p.).

Robbie je bil nedavno precej osramoščen, ko je Gwynethino hčerko poklical Melona. Priznal je, da se ob tem ni počutil nič kaj dobro, a za to vseeno krivi igralko in njenega moža Chrisa Martina, ker sta hčerki dala "tako neumno ime". "Gwyneth se je nedavno oglasila na obisku s svojo hčerko, katero sem brez pomisleka vprašal: 'Ali si mala Melona želi jabolko?' Grozno, vse sem pomešal! A to se pač zgodi, če daš otroku tako neumno ime," je o zmešnjavi z imeni povedal britanski glasbenik.

Zvezdnik, ki je pred kratkim postal očka mali Theodori, je dodal, da bi morali starši svojim otrokom dajati normalna imena in ga s tem ubraniti pred podobnimi situacijami. "Če ne boste otroka poimenovali Michael, Peter, ali Julia, vam bodo ostala samo še zvezdniška imena, ta pa so itak vsa neumna," je povedal za nemško izdajo revije GQ.

Sicer pa je Robbie pred kratkim požel zanimanje tudi z izjavo, da so vsi igralci kreteni, ter, da zato gleda samo še resničnostne šove. "Nikoli ne gledam oddaj, v katerih nastopajo igralci. Deset let sem živel v Hollywoodu in bil obkrožen z njimi, zato vam lahko povem, da so pravi kreteni!" Ah, Robbie se očitno ne bo nikoli spremenil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.