Magazin > VIP
170 ogledov

Hajdi je drugič noseča

Poroka Hajdi Korošec Jazbinšek Rok Tržan
Nekdanja otroška zvezdnica Hajdi Korošec Jazbinšek je razkrila, da bo spet zibala.

"Zelo sem vesela, da lahko z možem in sinčkom naznanimo veselo novičko, in sicer, da se bomo kmalu povečali še za enega družinskega člana,“ je na svoji spletni strani razkrila slovenska otroška zvezdnica Hajdi Korošec Jazbinšek. Danteju, prvorojencu, ki sta ga Hajdi in njen mož Urban Jazbinšek povila 18. marca lani, se bo bratec ali sestrica pridružil/a septembra. 

"Povečanje sva sicer z možem želela ampak morda še ne tako hitro. Predvsem zato, ker se po tihem soočava z strahovi kako bova obvladala dva korenjaka, kako bova pošteno delila ljubezen, kako bova pravilno vzgajala oba, kako bova zmogla vse te neprespane noči, jokanje, lulanje, kakanje, papanje ...“ je zapisala Hajdi, ki je sicer za revijo Story namignila, da bo na svet prijokal še en fantek, čigar ime pa bo tokrat izbral njen mož.

Za Hajdi je vsako leto prelomno. Oktobra pred dvema letoma se je poročila, lani povila sinčka Danteja, letos pa ju bo z možem štorklja ponovno obiskala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.