Magazin > VIP
23 ogledov

Halle Berry diši najbolje

(Foto: Flynet)
1/21
Žurnal24 main
Sinoči so v New Yorku podelili nagrade FiFi, ki častijo svet parfumov. Nagrado za najboljšo zvezdniško dišavo leta je prejela Halle Berry za parfum Reveal.

Na "dišečih" nagradah FiFi je letos med zvezdnicami slavila Halle Berry, ki je domov odnesla nagrado za najboljšo zvezdniško dišavo leta. "Navdihujeta me Fergie in Mary J Blige ter druge ženske, ki so danes tukaj," je v zahvalnem govoru povedala 44-letna igralka, ki je nagrado osvojila s parfumom Reveal.

 

Poleg Halle je kipec domov odnesla tudi Fergie, ki je prejela nagrado za najboljšo novo zvezdniško dišavo leta, za parfum Outspoken by Fergie. Praznih rok pa ni ostala niti Mary J Blige, ki je za svojo dišavo osvojila dva kipca.

Posebna čast pa je doletela tudi pokojno Elizabeth Taylor, ki je zahvaljujoč svojim slavnim parfumom postala del "dišavne hiše slavnih" (Fragrance Hall of Fame).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.