Magazin > VIP
9 ogledov

Halle Berry je samska

Njune idile je konec. (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Halle Berry je po štirih letih znova samska.

Igralka in Gabriel Aubry sta po štirih letih prekinila zvezo, poročajo ameriški mediji. Oskarjevka in kanadski model naj bi se že dogovorila o skrbništvu nad svojo hčerko, dveletno Nahlo. Igralkin predstavnik še vedno ni podal izjave za javnost. Halle in Gabriel naj bi se razšla že pred nekaj meseci, ko sta zaradi deljenega skrbništva obiskala odvetnike. V javnosti sta se nazadnje skupaj pojavila oktobra lani.

So kriva leta?
Gabriel naj bi Halle zapustil, ker ga je začela motiti njuna razlika v letih, še pišejo mediji. Neimenovani vir je razkril, da je bil Gabriel na začetku neskončno zaljubljen v  Halle, „saj je bila najlepša ženska, s katero se je sestajal“. „Kmalu ga je ta razlika v letih začela motiti, začel pa je opažati tudi druge ženske, zato je sklenil, da ne bi bilo prav, če bi v takšnih okoliščinah ostal s Halle,“ še razkriva neimenovani vir in dodaja, da je Halle pristala na deljeno skrbništvo, Gabriel pa od nje ne zahteva denarja.

43-letna Halle in devet let mlajši Gabriel sta se spoznala leta 2006, hčer Nahlo pa sta dobila dve leti pozneje. Februarja lani je igralka izjavila, da je njeno življenje popolno, saj jo materinstvo neizmerno osrečuje in izpolnjuje. "Nahla potrebuje bratca ali sestrico. Mislim, da je to zelo pomembno," je še povedala igralka. Pred nekaj dnevi pa je Halle med poziranjem na rdeči preprogi novinarjem dejala, da ne bo imela več otrok.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.