Magazin > VIP
41 ogledov

Halle Berry rodila drugega otroka

Halle Berry Olivier Martinez EPA
Včeraj zvečer je igralka Halle Berry v Los Angelesu rodila svojega drugega otroka. Kot poročajo ameriški mediji, je tokrat povila sina.

Halle Berry in Olivier Martinez sta ponosna starša sinčku, je za revijo People potrdila igralkina tiskovna predstavnica. Njegovo ime zaenkrat še ni znano, je pa vir za omenjeno revijo povedal, da je bil Olivier ves čas prisoten pri porodu. "Niti za trenutek ni zapustil Halle. Takoj po porodu pa je svojega bratca obiskala tudi Nahla." Starejša sestrica, petletna Nahla, se je Halle rodila v razmerju z manekenom Gabrielom Aubreyjem.

Mamica in dojenček se počutita odlično, 47-letna zvezdnica pa je že pred nekaj meseci dejala, da je drugi otrok zanjo največje presenečenje. "Mislila sem, da je to že za mano, da ne bom več mama. Zato sem bila presenečena, ko sem izvedela za nosečnost, vendar je nadvse čudovito," je povedala v aprilu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.