Magazin > VIP
18 ogledov

Halle Berry že tretjič skočila v zakon

Halle Berry Olivier Martinez FameFlynet
Kot smo napovedali, se je ameriška igralka Halle Berry včeraj poročila s svojim izbrancem, francoskim igralcem Olivierjem Martinezom.

Kot poročajo tuji mediji, sta Halle Berry in Olivier Martinez včeraj v Franciji skočila v zakon. Veseli dogodek naj bi se odvijal v romantičnem dvorcu, kjer sta se najprej poročila civilno, uro in pol kasneje pa še cerkveno.

Na poroko je bilo povabljenih le 60 najbližjih prijateljev in svojcev, vse ostale nepovabljene opazovalce pa so stran od dogajanja zadrževali policisti. Mladoporočenca sta se pred nadležnimi paparaci zaščitila z belimi rjuhami, ki so jih razobesili okoli prizorišča dogajanja.

Po pisanju francoskih medijev naj bi Halle, ki je noseča, na poroko prišla v starinskem avtomobilu, ki je bil okrašen s čipkami.

Za Halle že tretji zakon

Olivier in Halle sta se spoznala pred tremi leti, med snemanjem filma Dark Tide. Francoski igralec je bil pred tem v zvezi z avstralsko pevko Kylie Minogue, Halle pa je bila pred tem poročena dvakrat; prvič z igralcem baseballa, Davidom Justiceom, zatem pa z glasbenikom Ericom Benétom, s katerim sta imela buren in nasilen zakon. Oskarjevka ima hčerko Nahlo, ki se ji je rodila v zvezi z manekenom Gabrielom Aubryjem. Razšla sta se leta 2010.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.