Magazin > VIP
21 ogledov

Halle vzela Gabriela nazaj

Halle in Gabriel naj bi se kmalu celo poročila. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Potem ko sta se Halle Berry in Gabriel Aubry odločila, da se po večletni zvezi razideta, sta zdaj ugotovila, da si še vedno želita biti skupaj, zato bosta rešila svoje razmerje.

Parček je sporočil, da bo dal svoji zvezi še eno priložnost, razlog za to pa naj bi bila predvsem njuna hčerka Nahla.

 

Ko sta se namreč razšla, se je med njima vnel hud boj za skrbništvo. Gabriel je Halle zagrozil, da bo zahteval polno skrbništvo, kar je bržkone tudi razlog, da se je 43-letna igralka odločila, da Gabrielu dá še eno priložnost.

 

Vsega je kriva Nahla

"Halle se to zdi najboljša odločitev. Navsezadnje sta se za razhod odločila prehitro, sploh se nista imela priložnosti pogovoriti in razčistiti stvari. Zdaj sta spet skupaj in želita začeti znova," je izdal njun bližnji prijatelj in dodal, da se želita za razmerje potruditi predvsem zaradi Nahle.

 

"Odločila sta se celo za terapijo, naredila bosta vse, da jima bo uspelo," je še zaključil vir in razkril, da Halle celo razmišlja o poroki z devet let mlajši Gabrielom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.