Magazin > VIP
30 ogledov

Halle želi vzeti hčerko

Gabriel se ne more sprijazniti z dejstvom, da bi njegova hčerka živela v soju ho Žurnal24 main
Gabriel Aubry, nekdanji partner igralke Halle Berry, se bo podal v boj za polno skrbništvo nad njuno hčerko Nahlo. Gabriel jo namreč želi obvarovati pred medijskim pompom, ki jo obdaja že vse od rojstva.

Kanadski model Gabriel Aubry, ki se je pred dnevi razšel z oskarjevko Halle Berry, je razkril, da želi dobiti polno skrbništvo nad dveletno Nahlo, ki se je zvezdnikoma rodila v njuni štiriletni zvezi.

 

Razlog za njegovo odločitev je prevelika medijska pozornost, ki jo Nahla prejema že od svojega rojstva. Gabriel jo hoče zato odpeljati v rodno Kanado, kjer jo namerava vzgajati daleč stran od hollywoodskega načina življenja.

 

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Premislil si je

Ker sta Gabriel in Halle že več mesecev vedela, da njuna zveza nima več smisla, sta se sprva dogovorila o skupnem skrbništvu, pri čemer bi za hčerko skrbela enakopravno. 34-letni zvezdnik bi hčerko lahko odpeljal, kamorkoli bi želel, a bi jo moral vselej odpeljati nazaj k Halle v Hollywood. S tem pa se Gabriel nenadoma ne more več sprijazniti.

 

"Gabriel bi naredil vse, da bi bil s svojo hčerko. Morda res nima toliko denarja kot Halle, a je kljub temu zelo dobro plačan model, ki na leto zasluži približno 700 tisoč dolarjev," je razkril vir blizu zvezdnika in dodal, da se je Gabriel za polno skrbništvo odločil tudi zato, ker Halle postaja vedno bolj pasja. "Halle se trudi, da bi kar se da očrnila Gabriela. Ni poštena. O njem širi grde govorice."

 

In res – v javnost je pricurljala novica, da je 43-letna igralka svojega nekdanjega fanta pogosto zmerjala, obtožila ga je celo, da je bil z njo le zaradi denarja in slave.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.