Magazin > VIP
15 ogledov

Halle zmagala pri skrbništvu

Mati bo s hčerko odšla na snemanje čez dva tedna. (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Potem ko je morala Halle Berry moral zaradi bitke za skrbništvo nad hčerko prekiniti snemanje filma, ji je sedaj sodišče pritrdilo, da jo lahko vzame s seboj.

Igralka Halle Berry, ki se z nekdanjim partnerjem Gabrielom Aubryjem bori za skrbništvo nad njuno hčerko Nahlo, je v sredo zmagovalno odkorakala s sodišča. Sodnik ji je namreč dal zeleno luč, da lahko hčerko vzame s sabo v New York na snemanje novega filma New Year's Eve.

Gabriel ji je skušal to preprečiti, a očitno je sodišče dosodilo, da je hčerka lahko ob materi. Halle, ki je zelo vesela nad odločitvijo sodnika, se je sicer odpovedala snemanju filma prav zaradi skrbniške vojne. Ker pa se je vlogi odpovedala, je ne bo dobila nazaj; sedaj jo bo odigrala Katherine Heigl. Halle bo v filmu igrala neko drugo vlogo.

Gabriel je medtem umaknil prošnjo za skrbništvo, a se bo še naprej boril za svoje očetovstvo. Pri omenjenem primeru sodni postopki niso bili odprti za javnost.

Prva v vrsti tožb
Tožbo za skrbništvo je prvi sprožil prav Gabriel, saj ni hotel, da Halle odpelje hčerko na snemanje. Halle mu je predlagala, da je on med snemanjem lahko teden dni v elitnem hotelu, kjer bi lahko preživljal čas s hčerko, a jo je zavrnil. "Zakaj bi ji moral slediti? Saj lahko Nahlo pusti tukaj," je povedal maneken, ki je trenutno brez službe.

A bitka očitno še zdaleč ni končana. Ker ima Halle v igri še več filmov, pričakuje, da ji bo Gabriel še naprej povzročal sive lase.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.