Magazin > VIP
54 ogledov

Hallejini hčerki predlagali terapije

Halle Berry, Nahla Flynet
Losangeleška socialna služba je za triletno hčerko Halle Berry in Gabriela Aubryja, ki trenutno bijeta sodniško bitko za njeno skrbništvo, priporočila obisk terapij.

Losangeleška socialna služba trenutno preiskuje trditve otrokove varuške Alliance Kamden, ki pravi, da jo je nekdanji partner igralke Halle Berry, maneken Gabriel Aubry, porinil, ko je v naročju držala njuno triletno hčerko Nahlo. Čeprav naj triletna deklica v domnevnem nesrečnem incidentu ne bi utrpela nobenih poškodb, so za malčico priporočili terapevtske seanse, poroča TMZ. RadarOnline pa dodaja, da naj bi socialna služba zahtevala, da se Halle in Gabriel skupaj udeležita šole za starše.

Bitka na sodišču za skrbništvo nad njuno hčerko se tako še vedno nadaljuje. Halle želi, da bi Gabrielu, dokler preiskava ni zaključena, približevanje Nahli prepovedali, Gabriel pa zahteva prepoved približevanja za varuško, saj verjame, da se je združila proti njemu z njegovo bivšo. Njene trditve, da jo je porinil, je označil za izmišljene.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.