Magazin > VIP
267 ogledov

Handanović stopil v zakonski jarem

Samir Handanovič, Zoja Trobec Mediaspeed.net
Nogometni zvezdnik Samir Handanović si je konec tedna izmenjal poročne zaobljube s svojo dolgoletno izbranko Zojo Trobec.

Priljubljeni domači reprezentančni vratar ter član italijanskega kluba Udinese Samir Handanović in njegova izbranka, članica navijaške skupine Zmajčice Zoja Trobec, sta si za svoj poročni dan izbrala dan, ki je v nogometnem svetu odmeval predvsem po finalni tekmi Lige prvakov. Dolgoletni parček, ki ima skupaj tudi že skoraj leto in pol starega sinčka Alena, si je namreč dahnil usodni da v soboto, 19. maja, poroča revija Story. Ob njunih poročnih zaobljubah in slavju, ki je sledilo, se je v Arboretumu Volčji Potok z njima veselilo več kot sto povabljencev, med njimi tudi nekaj znanih slovenskih nogometašev. Zoja je na poroki svojemu izbrancu pripravila tudi posebno presenečenje, in sicer je za to priložnost najela bosanskega glasbenika Halida Bešlića.

Handanović je sicer že tretji slovenski nogometaš v nizu, ki je v tem mesecu zakorakal pred oltar. Le teden dni pred njim se je namreč poročil še en reprezentant, in sicer Andraž Kirm, ki se je prav tako zaobljubil svoji srčni izvoljenki Tadeji v Arboretumu Volčji Potok. Pretekli petek pa sta si poročne zaobljube izmenjala tudi nogometaš Dare Vršič in njegova Katja.

Komentarjev 1