Magazin > VIP
42 ogledov

Harper Beckham top zvezdnica pod 25

david beckham Reševalni pas/Twitter
Beckhamova Harper Seven se je pri komaj osmih tednih že zavihtela na vrh najbolj vročih zvezdnikov pod 25 leti.

Dva meseca stara Harper Seven, najmlajši otrok zvezdniškega para Davida in Victorie Beckham, je za sabo pustila slavne zvezdnike, kot so Lady Gaga, Blake Lively, Justin Bieber in Emma Stone, ter zavzela vrh lestvice sto najbolj vročih zvezdnikov revije InStyle. "Bo postala pop zvezdnica, oblikovalka ali športnica? Kakorkoli, hčerka Poshice je nasledila gručo čednih starejših bratov in veliko zalogo oblek," so povedali z britanske revije.

Harper je za sabo pustila brata Rossdale, triletnega Zumo in petletnega Gavina, sina pevke Gwen Stefani. Petletna Suri, razvpita hčerka Katie Holmes in Toma Cruisea, se je znašla na četrtem mestu, med prvih pet pa se je uvrstila še devetletna umetnica Kieron Williamson, znana kot mali Monet.

Sedemnajstletni najstniški idol Justin Bieber se je uvrstil šele na 18. mesto, medtem ko se je zvezdnica Harryja Potterja Emma Watson znašla na 44. mestu. Petindvajsetletna kontroverzna Lady Gaga je še komaj ujela mesto na lestvici – zasedla je 99. mesto pred zadnjeuvrščeno, filmsko zvezdnico Amando Seyfried.

Komentarjev 1
  • pikica 13:32 13.september 2011.

    Kieron Williamson ni deklica, ampak DEČEK!