Magazin > VIP
6122 ogledov

Harry in Meghan: Ajej, kakšen komentar na njuna Netflixova projekta

meghan markle, princ harry, princ William Profimedia
Najavila sta dokumentarni film in animirano serijo.

Zakonca Sussex sta že lani podpisala več kot 100 milijonov dolarjev vredno pogodbo z Netflixom in najavila dva projekta. Harry bo snemal dokumentarni film o igrah Invictus, Heart of Invictus, Meghan pa ustvarja animirano serijo Pearl, ki govori o dogodivščinah 12-letne deklice in njenih pogovorih z zgodovinskimi junakinjami. Mnogi pa se sprašujejo, zakaj javnost še ni videla nič konkretnega, glede na to, da se govori, da Meghan serijo piše že od leta 2018 in da sta najela veliko ekipo, ki pomaga njuni fundaciji Archewell.

Daniela Elser, ki pogosto komentira kraljevo družino, je pred kratkim napisala članek o tem, da so načrti para za leto 2021 splavali po vodi. Namesto da bi se ukvarjala s projekti, sta dala Oprah intervju, Harry pa se je pojavljal še v drugih TV formatih. "Čeprav se približuje prva obletnica podpisa 100-milijonske pogodbe z Netflixom, par ni objavil še nič. Najavila sta le dva šova – dokumentarni film o Harryjevih dobrodelnih igrah Invicuts in animirano serijo Pearl, ki se po poročanju Daily Telegrapha pripravlja že od leta 2018 – oboje pa se po stopnji razburljivosti lahko primerja z brezglutenskim mafinom," je zapisala.

Avč!

Komentarjev 1
  • Brian_Pittman 11:32 14.september 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦