Magazin > VIP
15422 ogledov

Harry in Meghan: Črne napovedi medija, ki mu je zaupala princesa Diana

poroka, meghan markle Epa
Diana se s poroko ne strinja, pravi medij Simone Simmons. To pa še ni vse.

Po ločitvi od princa Charlesa se je Diana zatekla k Simone Simmons, duhovni svetovalki. Simmons trdi, da sta z lady Di postali prijateljici in da je bila tudi po petkrat na teden pri njej v Kensingtonski palači. "Najini telefonski pogovori so trajali tudi osem in štirinajst ur,“ pravi Simmons, ki je shranila in objavila Dianina glasovna sporočila, ki naj bi dokazovala, kako blizu sta si bili.

Medij pravi, da je s pokojno princeso še vedno v stikih in da ji je Diana zaupala, da nad srčno izbranko svojega mlajšega sina Harryja ni prav nič navdušena.

"Meghan mu bo zlomila srce. To pravi Diana,“ je izjavila Simmons in dodala, da Diano močno skrbi za sina, saj je do ušes zaljubljen v igralko, ki pa ga menda le izkorišča. "Meghan gleda drugam. Dolgočasi se ...“ še pravi duhovna svetovalka.

Ali bo ljubezen med njima večna, bo pokazal čas.

Komentarjev 3
  • tine43 05:22 23.maj 2018.

    nesreča v tunelu?

  • jerneja45 20:40 22.maj 2018.

    Dajmo no, privoščimo jima srečo. Nikoli ne vemo, kaj se bo čez leta izcimilo iz zakona. Zaenkrat sta srečna in tako naj tudi ostane. Diana pa... mrtva je in mrtvi ne komunicirajo več. Pustimo paranormalnost in veselimo se z njima. Lepi par sta.

  • kapibara1 08:14 22.maj 2018.

    Žal tudi jest ne napovedujem nič pravljičnega..