Magazin > VIP
70083 ogledov

Harry in Meghan: Kraljici počil film, obvestila je odvetnike

meghan markle, princ harry, princ William Profimedia
Skrbi jih biografija.

Zakonca Sussex še vedno streljata proti monarhiji, zato naj bi kraljici prekipelo. Še zlasti naj bi dvor skrbelo zaradi Harryjeve biografije, ki jo že pridno piše in bo izšla prihodnje leto. Da bi bila škoda tokrat manjša kot po intervjuju za Oprah, je kraljica menda najela odvetnike. 

"Dovolj je dovolj,“ je povedal vir in dodal, da obstajajo meje, do katere lahko pritiskajo na kraljevo družino. "Najeli so odvetnike. Harry in Meghan bosta spoznala, da njunih napadov ne bodo več tolerirali.“

Kot rečeno, nad kraljevo družino visi strah pred Harryjevo biografijo. Svet je namreč spoznal, da zakonca Sussex ne varčujeta z besedami, kadar je treba kritizirati monarhijo. Kraljica naj bi zato nameravala založniku poslati pravno opozorilo. 

"Če bi v knjigi koga izpostavili z imenom in ga nečesa obtožili, bi to lahko pomenilo obrekovanje in kršenje pravic do zasebnosti,“ je povedal vir in dodal: "Obstaja bojazen, da bo ameriško občinstvo nasedlo Harryju in Meghan.“

Komentarjev 6
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 00:32 24.avgust 2021.

    Valda bo kraljica Elizabetka naredila vse, da umazane skrivnosti ne pridejo na dan. Če monarhija ostane brez podpore ljudstva, od česa bodo pa živeli.?

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 17:31 23.avgust 2021.

    Ko mu bo babica priprla pipico z denarcki bo hitro utihnil ta razvajenec.

  • leonardo 13:08 23.avgust 2021.

    Kakorkoli, v vsaki družini se kaj dogaja za štirimi stenami. Nikomur ni do tega, da bi pretirano razpravljali, če ne gre vse tako kot bi moralo biti. In kdor ne spoštuje in ne ščiti svoje družine je pridanič.In to sta ...prikaži več ta dva že kar nekaj časa.