Magazin > VIP
14467 ogledov

Harry in Meghan: Njun varnostnik žensko davil do nezavesti

meghan markle, princ harry Profimedia
Najela obsojenega nasilneža.

Zakonca Sussex zelo skrbi za varnost. Harry se je zaradi tega sprl celo s svojo družino. Ko sta s soprogo sklenila, da ostopata kot vidnejša člana dvora, jima je kraljica odvzela varnostnike, kar pomeni, da sta si nakopala še dodatne stroške.

Zanju so ob selitvi v ZDA še skrbeli strokovnjaki posebne enote SAS, "Special Air Service", ko sta letos obiskala Nizozemsko, pa je njuno potovanje organiziral nekdanji varnostnik predsednika Obame. Septembra pa ju je v Veliko Britanijo pospremil nekdanji policist Pere Daobry, kar je dvignilo veliko prahu. 

51-letnik je 12 let delal za metropolitansko policijo, leta 2016 pa se je moral zagovarjati na sodišču, ker je svojo takratno ženo Sarah Jay do nezavesti davil. Daobry, visok dva metra, je znorel, ko mu je žena povedala, da ga ne ljubi več. Obsojen je bil na 12-mesečno pogojno kazen. Sodnik mu je pogledal skozi prste, ker je bil on tisti, ki je obvestil reševalce. "Ta norec me je trpinčil dve leti. Strta sem, ker ne sedi za zapahi. To bi si zaslužil. Skoraj bi me ubil. Dobil pa je le opozorilo. Kaj s tem sporočajo drugim moškim?" je bo prebrani sodbi povedala Jay, ki je nato zbolela za depresijo. Leta 2019 je storila samomor.

Ali sta bila Harry in Meghan obveščena o njegovi preteklosti, ni znano. Meghan se zavzema za pravice žensk in je že večkrat spregovorila o nasilju nad ženskami. Bi kljub temu najela nasilneža? 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.