Magazin > VIP
4020 ogledov

Harry in Meghan Oprah nameravala razkriti to pikantno informacijo

princ harry, meghan markle Profimedia
Ugriznila sta se v jezik.

Britanski dvor se je za las izognil katastrofi. Omid Scobie in Carolyn Durand, avtorja knjige Finding Freedom, ki govori o princu Harryju in Meghan Markle, sta v dopolnjeni izdaji razkrila pikantno informacijo.

Harry in Meghan sta Oprah Winfrey v zloglasnem intervjuju nameravala razkriti podatek, ki bi za monarhijo lahko imel katastrofalne posledice. Svet je pred petimi meseci izvedel, da je enega od članov kraljeve družine zaskrbelo, kako temna bo Archiejeva polt. O tej temi je spregovorila Meghan, Harry se ji je izognil. Kdo je rasist, nista razkrila, prej omenjena avtorja pa trdita, da sta o tem zelo resno razmišljala. 

Če se ne bi ugriznila v jezik, bi to verjetno pomenil konec vseh povezav s kraljevo družino. Pozneje se je sicer govorilo, da je bila princesa Anne tista, ki je z izjavami šla predaleč. 

To pa ni edina informacija, ki je dvignila veliko prahu. V knjigi tudi piše, da so bili člani kraljeve družine veseli, da se noseča Meghan soprogu ni pridružila na pogrebu princa Philipa

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.