Magazin > VIP
23000 ogledov

Harry in Meghan: S to odločitvijo sta Charlesa zagotovo prizadela

meghan markle, princ harry Profimedia
Zavrnila sta Charlesovo povabilo.

Zakonca Sussex sta v soboto pripotovala v Veliko Britanijo in se udeležila zasedanja mladih One Young World Summit, na katerem je imela Meghan govor.

Za zasebne obiske pa si par tokrat očitno ne namerava vzeti veliko časa. Po pisanju The Mirror sta zavrnila povabilo, ki jima ga je izrekel princ Charles. Še preden sta prišla, je dejal, da sta v njegovem domu "vedno dobrodošla", čeprav naj bi vojvodinja dejala, da odnosa med Harryjem in njegovim očetom ni več mogoče rešiti. Skrhal se je, ko se je Harry odločil, da bo odstopil kot vidnejši član kraljeve družine. "Harry mi je takrat povedal: 'Med tem procesom sem izgubil očeta.' To je njegova odločitev," je Megham povedala v intervjuju za The Cut.

Kljub napadom, ki so vse močnejši, pa Charles ni omahoval, ko se je pokazala priložnost za spravo. Princ je ponovil svoje povabilo Harryju in Meghan ter celotni družini, da lahko to poletje pridejo k njemu, medtem ko bo na posestvu Balmoral. "Verjel je, da je to dobra priložnost za vse, da premislijo in se sprostijo, a je bilo povabilo zavrnjeno," je povedal Charlesov prijatelj. 

Kot je The Mirror povedal poznavalec razmer na dvoru, Harry očeta krivi za bolečino, ki jo je zaradi materine smrti čutil pozneje v življenju. Vojvoda Sussexa je tudi javno povedal, da jima je Charles, takoj ko sta se z Meghan odselila, odrekel finančno podporo, kar mu je prav tako zameril. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.