Magazin > VIP
2022 ogledov

Harry in Meghan: Sta že leta 2019 namignila, kako bo hčerki ime?

meghan markle, princ harry Profimedia
Zakonca Sussex se bosta kmalu razveselila hčerke.

Harry in Meghan sta Oprah Winfrey zaupala, da poleti pričakujeta hčerko in takoj sprožila ugibanja, katero ime ji bosta dala. Oboževalci dvora seveda upajo, da bo Harry hčerko poimenoval po svoji mami Diani, na stavnicah pa najbolje kaže ime Phillipi, s katerim bi se Harry poklonil dedku, ki je umrl aprila. 

Mediji pa so se sedaj spomnili na javni dogodek v kraju Birkenhead, ki sta se ga Meghan in Harry udeležila leta 2019, ko je lepotica pod srcem še nosila sina Archieja.

Vojvodinja je takrat srečala sedemletno Megan Dudley, s katero sta se pogovarjali o imenih. Deklica je Meghan kar naravnost vprašala, ali bo otroka, če bo rodila hčerko, poimenovala Amy. "To je res lepo ime. Všeč mi je. O tem bova razmislila,“ ji je odvrnila vojvodinja. 

A ime Amy ni bilo edino, ki je tisti dan na zakonski par naredil velik vtis. Princ Harry se je pogovarjal z neko mamico, ki se je pohvalila s hčerko Lily. Nad imenom je bil modrokrvnež tako navdušen, da ga je zanimalo, kako ga črkujejo.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.