Magazin > VIP
10894 ogledov

Harry in Meghan: Teh pravil se morajo na poroki držati gostje

harry, meghan markle
Obstaja celo pravilo glede uporabe stranišč ...

Kdor je dobil vabilo na poroko leta, spada med tiste srečneže, ki so se morali do danes na pamet naučiti nekaj pravil, ki jih je postavil dvor. Držati se jih morajo vsi, izjem ni!

1. Gostom je v kapelo St. George's Chapel prepovedano prinesti velike torbe, tudi darila bodo ostala zunaj. Ta tudi niso zaželena na sprejemu, ki bo takoj po cerkveni slovesnosti. Pakete je treba poslati v Kensingtonsko palačo.

2. Vsi se morajo držati tudi navodil glede oblačil. Harry in Meghan želita dame videti v obleki in (NUJNO) s klobukom, moški lahko nosijo frak, uniformo ali obleko. Da se od gostij pričakuje tudi, da nosijo hlačne nogavice, je verjetno vsem jasno …

3. Uniforma je dovoljena, meči in razna odlikovanja pa morajo ostati doma. Za to pravilo se lahko zahvalimo Davidu Beckhamu, ki je na Williamovi poroki odlikovanje nosil na napačni strani …

4.  Paziti bo treba tudi pri pitju. Brez skrbi, pijače ne bo zmanjkalo, gostom pa kljub temu svetujemo, da se držijo nazaj. Vsaj na začetku. Med 9. in 13. uro je v cerkvi namreč prepovedana uporaba stranišč.

5. Gostje se v Windsor ne smejo pripeljati z javnim prevozom. Lahko pridejo s svojim avtomobilom ali pa peš.

6. Med slovesnostjo je snemanje ali fotografiranje strogo prepovedano, zato bodo gostom za ta čas odvzeli mobilne telefone, fotoaparate in druge elektronske igračke.

7. Kraljici morajo slediti, ne smejo pa je ogovoriti. Počakati morajo, da ona naredi prvi korak.

8. Držati se morajo sedežnega reda. Harryjeva družina bo sedela na desni strani, nevestina na levi, sedežni red je natančno določen tudi za njune prijatelje.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.