Magazin > VIP
4302 ogledov

Harry in Meghan: Zaradi incidenta z varuško v strahu za sina

meghan markle, princ harry Profimedia
Odpustila sta dve varuški.

Zanesljive ljudi je zelo težko najti. Tega se zavedata tudi zakonca Sussex. Kot je znano, je več nekdanjih zaposlenih spregovorilo o nemogočih razmerah, ki so vladale na dvoru, ko sta tam še "kraljevala“ Meghan in Harry. Vojvodinja naj bi jih celo ustrahovala.

Par je imel težave tudi za varuškami. Ko se je pred dvema letoma rodil njun prvorojenec, sta najela nočno varuško, da Archieju pomagala vzpostaviti nek ritem.  Avtor biografije o paru, Omid Scobie, ki velja za njunega zaveznika, je za Channel 4 razkril, da sta to odločitev močno obžalovala.

Varuška naj bi se obnašala zelo neprofesionalno, poleg tega je bila tudi nezanesljiva. Prišlo naj bi celo do incidenta, po katerem sta bila Harry in Meghan močno zaskrbljena za sina. Ponoči naj bi par večkrat vstajal in preverjal, ali je z Archiejem vse v redu. Tudi po tem, ko sta najela drugo varuško, ki pa prav tako ni dolgo ostala na dvoru, saj sta spoznala, da ne potrebujeta pomoči.

Ali bosta tudi za drugega otroka, ki se bo rodil poleti, najela pomoč, ni znano. 


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.