Magazin > VIP
25 ogledov

Harry poskušal nagico le obvarovati

princ Harry, Belize Reuters
Čeprav Harryja trenutno vsi vidijo kot črno ovco britanske kraljeve družine, naj bi v resnici le igral kavalirja.

Princ Harry je ta teden razburil z golimi fotografijami, ki so bile posnete med igro slačibiljarda v Las Vegasu, njegovi kolegi pa so razkrili, da je želel le obvarovati svojo novo prijateljico, ko je s svojim golim telesom prekril njenega.

"Objel jo je, da bi jo zakril. Kot pravi džentelmen je šel do nje in ji rekel: 'Jaz te bom prekril in te zaščitil, ne bom dopustil, da te vidijo.' Videti je bilo, kot da mu je zelo všeč in tudi ona se ni prav nič pritoževala," je povedal vir. Pravi džentelmen, ni kaj!

Harry je svoje dragulje zračil v družbi petindvajsetih ljudi, pri partiji slačibiljarda pa je prvi ostal brez oblek, saj je igro začel oblečen le v kopalke. "Ko smo prišli v sobo, je bil Harry že tam, od petindvajsetih prisotnih je bilo vsaj 15 deklet. V sobi je bila biljardna miza in okoli štirih zjutraj je nekdo predlagal, da bi igro malce začinili. Harry je bil takoj za. Ker je igro začel v kopalkah, je bil nag prvi. Prijatelji so mu zaradi tega zelo težili," je še dodal vir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.