Magazin > VIP
1443 ogledov

Harry Styles in Chris Pine: O tem domnevnem pljunku govori svet

Don't Worry Darling Profimedia
To je resnica.

Igralka in režiserka Oliva Wilde je na filmskem festivalu v Benetkah predstavila film Don't Worry Darling, v katerem igrata tudi Harry Styles in Chris Pine. 

Film je že pred premiero dvignil veliko prahu, saj je morala Wilde razložiti, zakaj je odpustila Shio LaBeoufa. Kot je povedala, jo je zmotil igralčev proces dela, ki ni sovpadal z moralnimi vrednotami, ki jih zahteva med snemanjem. 

Režiserka pa naj bi imela težave tudi z igralko Florence Pugh. Wilde, ki je sedaj v zvezi s Harryjem Stylesom, se je z njim namreč romantično zapletla, ko je bila še z Jasonom Sudeikisom, kar je Pugh zelo zmotilo. 

Kot kaže, pa je tudi odnos med Chrisom in Harryjem napet. To se je pokazalo med skupnim intervjujem. Medtem ko je Harry razlagal, da mu je ta film všeč, ker "ti daje občutek, da gre za pravi film", ki bi se ga ogledal tudi v kinu, je Chris mrko gledal v tla in požrl slino, ko je slišal kolegov filozofski odgovor.

Nato pa je po spletu zaokrožil še posnetek s premiere, na katerem naj bi se dobro videlo, kako je Harry pljunil proti soigralcu.

Pine je preko svojega predstavnika za medije sporočil, da se Harry do njega v dvorani ni vedel nespoštljivo. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.