Magazin > VIP
5024 ogledov

Harryja spet ujeli na laži

princ harry Profimedia
Zapleta se v protislovja.

V sredo so začeli na Netflixu predvajati dokumentarni film vojvode Sussexa "Heart of Invictus“. Kot je znano, so igre Invictus Harryjev srčni projekt, saj je namenjen vojnim veteranom.

V filmu je do besede seveda prišel tudi Harry, ki je nekoč kot vojak služil v Afganistanu. Princ je spregovoril o travmah, s katerimi se bori, in tudi tokrat ni pozabil zamahniti proti kraljevi družini. Potarnal je, da ga domači niso podpirali in da se o smrti njegove mame nihče ni želel pogovarjati. Kot 12-letnik je vsa svoja čustva potlačil in šele med vojno akcijo v tujini je spoznal, kako zelo ga je smrt princese Diane travmatizirala. "Moja največja težava je bila ta, da mi nihče v moji okolici ni mogel pomagati. Nisem imel podporne mreže ali nasveta strokovnjakov, ki bi lahko ugotovili, kaj je z mano narobe," je povedal o svojih težavah.

Pozorni poslušalci so hitro opozorili na neskladja v njegovih izjavah. V intervjuju za podkast Mad Word leta 2017 je Harry namreč pohvalil pomoč, ki mu je bila na razpolago. Njegov brat William in prijatelji so ga spodbujali k terapiji, da bi predelal materino smrt. "Poslušaj, s tem se moraš spopasti. Ni normalno, da misliš, da te to ni prizadelo," naj bi mu William takrat svetoval. Tistega leta je tudi povedal, da mu travm ni povzročila vojna v Afganistanu, ampak to, da je moral materino smrt predelati na očeh javnosti

To ni prvič, da se Harryjeve izjave niso ujemale. Več o tem TUKAJ.

Komentarjev 1
  • Ender3 14:52 01.september 2023.

    Ta avtor je resnično idiot s temi bednimi prispevki..