Magazin > VIP
1532 ogledov

Harryjeva bivša na zvezo nima lepih spominov

meghan markle, princ harry Profimedia
Hitro je spoznala, da ni pravi zanjo.

florence Brudenell-Bruce | Avtor: Profimedia Profimedia
Preden je Harry v Američanki Meghan Markle našel svojo sorodno dušo, je bil znan po tem, da se brhkih deklet ni branil. Med lepoticami, ki so ga očarale, je bila tudi manekenka Florence Brudenell-Bruce, s katero je bil princ leta 2011 dva meseca v zvezi.

36-letnica pa na zvezo nima lepih spominov, saj je, ko se je razvedelo, da se dobiva z mlajšim bratom bodočega kralja, izgubila zasebnost.

Da sta se po nekaj tednih razšla, je bila dobra odločitev, pravi lepotica. "Čeprav je bilo takrat žalostno, sem vesela, da zveza ni trajala dolgo,“ je povedala za Stella Magazine. "Občudujem ljudi, ki so kos takšnemu življenjskemu stilu. Jaz sem vedela, da mu ne bi bila,“ je še dodala in poudarila, da za konec zveze ni bil kriv Harry, motile so jo le okoliščine. Na srečo je hitro spoznala, "da ni pravi“ zanjo.

Angležinja je dve leti po romanci s princem večno zvestobo obljubila milijonarju Henryju Edwardu Hughu St Georgeu, s katerim ima dva otroka.

Komentarjev 1
  • Margaret_Marshall 15:16 24.november 2021.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 $ in 29467 $ v zadnjem mesecu google pay doma za 3 ure dela na dan. ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦