Magazin > VIP
21 ogledov

Kdo je Harryjeva nova?

Cressida Bonas
1/2
Youtube
Princ Harry se je na smučarski oddih odpravil z novo simpatijo Cressido Bonas.

Princ Harry je končno pozabil na svojo dolgoletno ljubezen Chelsy Davy (27) in si našel novo plavolasko, ki je na las podobna Chelsy. Harryjeva nova izbranka je 24-letna Cressida Bonas, londonska starleta in Burberryjeva manekenka, ki naj bi princa popolnoma omrežila.

In kdo je dekle, ki je ujelo princa? Cresside se je v londonskih družabnih krogih prijel vzdevek Smally (majhna), prihaja pa iz dobro situirane družine. Njena mama lady Mary-Gaye Curzon izhaja iz dinastije premožnih bankirjev in je bila v šestdesetih zelo priljubljeno dekle. Poročila se je kar štirikrat. Cressida je hčerka iz njenega tretjega zakona s poslovnežem modre krvi Jeffreyjem Bonasom. Njeno polsestro Isabello Anstruther Gough-Calthorpe so med krajšim razhodom s Kate Middelton povezovali s princem Williamom. Harryjeva svetlolaska je, prav tako kot njegova bivša, študirala na univerzi Leeds in se ukvarjala s plesom. Princ je novo izbranko spoznal preko sestričen princes Beatrice in Eugenie, in sicer že julija lani.

Cressida tako očitno ni muha enodnevnica, saj jo je Harry že peljal na smučarski oddih v švicarski Verbier, golobčka ne zamudita priložnosti za izkazovanje nežnosti v javnosti, svetlolaska pa je princa spremljala tudi na rojstnodnevno zabavo princa Andrewa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.