Magazin > VIP
50 ogledov

Harryjeva nova se požvižga na svojo družino

princ Harry Profimedias
Za medije je spregovorila igralkina polsestra, ki pa o njej nima najlepšega mnenja. Bo to ogrozilo njeno romanco s princom?

Samantha Grant, polsestra igralke Meghan Markle, ki naj bi bila najnovejše dekle princa Harryja, je medijem zaupala, kakšna je v resnici njena polsestra. 35-letnica meni, da britanska kraljeva družina ne bi bila navdušena nad igralkinimi dejanji.

Meghan Markle | Avtor: Profimedias Profimedias

Samantha je ameriškemu mediju Radar Online povedala, da rjavolaska vsekakor ni tako popolna, kot jo mediji včasih predstavljajo, saj naj bi bila zelo sebična. Njena starša, ki sta sicer ločena, sta oba bankrotirala. Igralka, ki dobro služi, pa jima ni pomagala in je tudi v tem primeru ostala sebična, kot jo je označila starejša polsestra.

"Meghan je nenehno na telefonu, odkar je izvedela, da bo v kratkem v javnost prišla informacija, da sta par. Vsi ji pišejo, Meghan pa se trudi, da bi ohranila videz dobre deklice, ki je vredna svojega princa," je povedal vir blizu igralki: "Obupano si želi, da bi zveza uspela."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.