Magazin > VIP
90 ogledov

Hčer slavne igralke našli mrtvo

Jane Birkin FameFlynet
Modno fotografinjo Kate Barry, hčerko znane igralke Jane Birkin, so včeraj našli mrtvo. Kate je umrla zaradi padca s četrtega nadstropja, a še ni jasno, ali je šlo za samomor.

Truplo 46-letne Kate Barry so našli včeraj v francoski prestolnici, potem ko je padla s četrtega nadstropja svojega stanovanja. Policisti za zdaj še niso potrdili niti ovrgli, ali je šlo za samomor, prav tako ni znanih več informacij o njeni smrti, razen to, da je bila v času nesreče sama in da v stanovanju ni bilo znakov vloma.

Znano je, da je imela Kate težave z drogami in alkoholom, v njenem stanovanju pa so našli več stekleničk antidepresivov.

Kate je bila hčerka znane igralke in pevke Jane Birkin, po kateri je prestižna modna znamka Hermès poimenovala svojo slavno birkin torbico, in skladatelja Johna Barryja. Njen oče je eden od tistih, ki so zaslužni za legendarno tematsko glasbo Jamesa Bonda. Umrl je pred dvema letoma, star 77 let.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.